Pedikűr lábtartók a kozmetikus vendégeinek

paraván ár
Paraván árak: kedvező lehetőség a diszkrét tér kialakításához
2023-06-16
kozmetikai bútor
Kozmetikai bútorok a szalon praktikus és mutatós berendezéséhez
2023-08-17

Pedikűr lábtartók a kozmetikus vendégeinek

pedikűr lábtartó

A pedikűr lábtartó a lábápolással foglalkozó szakemberek fontos kelléke. A vendégnek olyan élményben lesz része, amilyen kezelést kap.

A vendég nem csupán azért fordul egy szakemberhez, hogy az aktuális problémáját megoldja, hanem azért is, hogy színvonalas szolgáltatást kapjon a pénzéért. A szépségápolással összefüggő szolgáltatásoknál különösen előtérbe kerül a vendég komfortérzete is. A kozmetikusnál a vendég szeretne kicsit ellazulni, átadni magát a szépülés idejének, miközben a lábai szakszerű kezelést kapnak.

Az igényes környezet is hozzátartozik ehhez az élményhez, valamint a jól felszerelt szalon is, ahol kényelmesen helyet lehet foglalni. A pedikűrös szalonjában a lábak kapják a főszerepet, ezért olyan kozmetikai bútorokra van szükség, amik a vendég kényelmét segítik elő, ugyanakkor a pedikűrös munkáját is támogatják. Egy pedikűr lábtartó olyan kiegészítő, ami nélkül komoly hiányosságai lennének egy szalonnak.

Rakjon lábtartót a vendég lába alá!

A lábtartó az ülőhelyzetben várakozó vendég lába alá kerül, így a szakember könnyen el tudja érni a kezelés közben a lábat. A lábtartó kengyel a hagyományos változata ennek a kiegészítőnek, ami a szakember és a vendég között kap helyet. Állítható magassággal, fehér vagy fekete színben, műbőr borítással készül. Az ülőhellyel kiegészített változata a csikó, ami egyszerre lábtartó és a szakember számára ülőhellyel is el van látva.

A kengyel alakú változat előnye, hogy a vendég lába stabil és nem tud elfordulni, így a szakembernek könnyebb vele dolgozni.

A lábtartókból készül összecsukható modell is, ezt abban az esetben érdemes választani, ha a szakember házhoz is megy pedikűrözni. Kis helyen elfér, gyorsan fel lehet állítani és jól bírja a szállítást, valamint a rendszeres használatot is. Helyben alkalmazva kis helyigénnyel bír, valamint azt is lehetővé teszi, hogy a szalon berendezése egyszerűen és gyorsan alakítható legyen.

A pedikűrös bútorok és kellékek egy helyen megtalálhatóak elérhető árakon. Rendelje meg online azokat a termékeket, amik teljessé teszik a szalonját!