Kozmetikai bútorok a szalon praktikus és mutatós berendezéséhez

pedikűr lábtartó
Pedikűr lábtartók a kozmetikus vendégeinek
2023-07-25
masszázs ágy
Masszázságy széles választékban a kényelmes, hatékony munkavégzéshez
2023-09-11

Kozmetikai bútorok a szalon praktikus és mutatós berendezéséhez

kozmetikai bútor

Kozmetikai bútorainkkal kényelmes és stílusos szalont alakíthat ki, akár most tervezi a nyitást, akár meglévő szalonját szeretné átalakítani, felújítani.

Egy kozmetikai szalon ma már az esetek nagy részében több funkciós: a szolgáltatások között gyakran szerepel nem csak az arc- és testkezelés, hanem a manikűr, pedikűr, sminkelés, sőt, masszázs is. Fontos azonban, hogy már a nyitáskor elhatározzuk, hogy milyen szolgáltatásokat szeretnénk nyújtani, mert ez a kozmetikai bútorok kiválasztását is befolyásolhatja.

Nem mindegy ugyanis, hogy főleg az arckezeléseket helyezzük majd a középpontba, vagy masszázs szolgáltatást is tervezünk. Az arckezeléshez a legfontosabb a nagy ülésmagasság és a lehetőség szerint állítható fejtámla. Masszázshoz viszont kényelmes, állítható magasságú, stabil ágyra lesz szükség.

A kozmetikai bútorok kiválasztása során nem szabad megfeledkezni a kozmetikus ülőhelyéről sem, ami leggyakrabban egy háttámla nélküli, hidraulikusan állítható magasságú forgószék. Ez kényelmes a munkavégzéshez, ugyanakkor szabad mozgást tesz lehetővé, gyors helyváltoztatással.

Az eszköztartó állványok, kellékes kocsik szintén a munka kényelmét szolgálják azzal, hogy minden szükséges eszközt kéznél tarthatunk rajtuk. Ezeknek zárható és nyitott verziójuk is létezik.

És végül, de nem utolsó sorban, a vendégek komfortját szolgáló bútorokról sem szabad megfeledkezni. Fontos, hogy otthonos, kényelmes, barátságos környezetben várakozhassanak, ily módon is ráhangolódva a szépségápolásra. Ennek érdekében célszerű arra törekedni, hogy a várakozó helyiség hangulatos, csendes, a relaxációt elősegítő legyen. Szerencsére hatalmas választékban lehet kapni kozmetikai bútorokat, így mindenki megtalálhatja a céljainak megfelelő és a szalonjához is illő darabokat.

Amennyiben Ön is éppen az ideális berendezések után kutat, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és minden felmerülő kérdésére válaszolnak!