Masszázsszék az irodában, avagy a produktivitás növelése

masszázs ágy
Masszázságy széles választékban a kényelmes, hatékony munkavégzéshez
2023-09-11
kozmetikai bútor
Minőségi kozmetikai bútorok a pozitív vendégélményért
2023-11-20

Masszázsszék az irodában, avagy a produktivitás növelése

masszázs szék

Az irodai munka során jól jön olykor a testi-lelki felfrissülés, amiből nem csak a dolgozók profitálnak, hanem a munkaadó is. Az eszközigény? Egyetlen masszázsszék!

Az irodai munkavégzés külső szemmel nézve talán nem tűnik különösebben megterhelőnek, ám valójában a folyamatos koncentráció kimerítő tud lenni, az ülőmunka pedig igénybe veszi a testet. A dolgozók komfortérzete ezáltal romlik, csakúgy, mint a munkateljesítményük, de a megoldás már létezik, hisz épp erre a problémára fejlesztették ki kaliforniai orvosok a 20 perces irodai masszázst, ami több technika elemeit ötvözve frissíti a testet és a lelket.

A speciális technikával végig van masszírozva minden testrész, ami komolyabb igénybevételnek van kitéve az irodai munka során, vagyis a fej, a nyak, a teljes hát és a derék, valamint a karok, a vállaktól egészen az ujjakig. A masszázs felpezsdíti a vérkeringést, ezáltal több oxigén jut az agyba is, vagyis a dolgozók energikusabbá válnak és jobban tudnak koncentrálni. Egy-egy ilyen alkalom természetesen a lelket is kényezteti, csökkenti a feszültséget és remek stresszoldó.

Az irodai masszázshoz nem kell levetkőzni, csupán a pulóvertől kell megválni, és mivel ilyenkor olajat sem használnak a szakemberek, abszolút semmilyen előkészületre nincs szükség. Még a helyigénye is csekély, az eszköz pedig mindössze egy masszázsszék. Hogy miért van szükség épp egy ilyenre? Az egyszerű ülőalkalmatosságokkal szemben a masszázsszéken nem kell tartania magát az embernek, vagyis teljesen ellazulhat a test, mégis egy könnyű, hordozható berendezésről van szó.

Csekély önsúlyuk ellenére a profi masszázsszékek rendkívül stabilak és kifejezetten strapabírók is, vagyis hosszú távon lehet rájuk számítani. Lényeges tulajdonságuk, hogy pár mozdulattal testreszabhatók; állítható a magasság, ezen belül külön az ülőrész és a kartámasz magassága, továbbá szabályozható a fejrész dőlésszöge. Egyetlen masszázsszékkel és egy jó szakemberrel tehát újra és újra felfrissülhetnek a dolgozók, hogy aztán friss lendülettel folytassák a munkát.

Amennyiben úgy véli, hogy Önnek is szüksége lenne egy ilyen hasznos társra, nézzen körül webáruházunkban és rendeljen bátran masszázsszéket!