A kezelőszék feladata és felhasználási helyei

vizsgálóágyak
Egészségügyi bútorok: minden egy helyen
2022-10-19
vizsgálószék
A nőgyógyászati rendelők alapkelléke, a vizsgálószék
2022-12-14

A kezelőszék feladata és felhasználási helyei

kezelőszék

A kezelőszékre számos helyen van szükség, ahol a páciensnek, avagy vendégnek hosszabb időt kell eltöltenie, ezért a kialakítása és a minősége is fontos.

A kezelőszékek alapvető feladata a kényelem biztosítása a benne ülő vendég számára, méghozzá akár igen hosszú ideig is, hiszen egy kezelés időtartama több óra is lehet. Emellett lényeges, hogy a kezelés módjának megfelelően változtatható legyen a szék több paramétere is, így például az ülésmagasság, vagy a pozíció – vagyis, hogy a vendég üljön benne, vagy feküdjön rajta.

A kezelőszékeket számos területen alkalmazzák a kozmetikáktól kezdve, az orvosi rendelőkön át, egészen a wellness szállodákig, hiszen emelik a komfortérzetet, kényelmes ülést – vagy fekvést – biztosítanak, és természetesen esztétikusak is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kezelőszékek iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!